Monturen en contactlenzen voor alle leeftijden in Den Haag

Contact

Uw bril vertelt u wie u bent. Uw bril draagt u elke dag. Maar welk montuur staat u het best? Een goed montuur versterkt de mooie lijnen van uw gezicht, het benadrukt uw karakter en uw persoonlijkheid. Een verkeerd gekozen montuur doet het tegenovergestelde. Wilt u toch liever contactlenzen, ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Contact opnemen

Monturen

Mijn collectie monturen is met zorg samengesteld en is een prachtige mix van toonaangevende modemerken. We bieden veel verschillende collecties die allemaal gericht zijn op een eigen doelgroep. Ondanks het verschil in uitstraling, zijn alle collecties modern, modebewust en van hoge kwaliteit. Dus, voor ieder wat wils in de collecties van deze veelzijdige merken!

Het geven van advies over monturen is geen exacte wetenschap. Er zijn geen regels. Het allerbelangrijkst bent u. U moet uw bril met trots kunnen dragen, hij moet u fantastisch staan. Daarom kijk en luister ik altijd naar u. Wie bent u? Wat wilt u uitstralen? Daarnaast kijk ik naar de vorm van uw gezicht, want de pasvorm is essentieel. Een bril kan nog zo mooi zijn, als hij te breed of te smal is werkt het niet. Ik ben erg kritisch. Wat niet goed zit, gaat niet de deur uit. Gelukkig zoek ik het beste montuur dat bij u past.

Een bril kiezen?

Veiligheidsbrillen

Van Rijt optiek werkt samen met Proteye veiligheidsbrillen en beeldschermbrillen. Wij leveren deze brillen onder andere aan de politie, maar we kunnen ook leveren aan particulieren. Kom eens langs, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Glazen

Shamir optical industry

Shamir is een van de toonaangevende bedrijven als het gaat om hoogwaardige progressieve brillenglazen en halffabricaten. Wereldwijd is Shamir vooral bekend dankzij zijn innovaties, technologische verfijning en grondige kwaliteitsbewaking. Shamir heeft de ambitie en het verlangen om de kwaliteit van het leven en de gezondheid van u, als brildrager, te verbeteren. Deze ambitie zorgt ervoor dat Shamir altijd weet te voldoen aan de eisen van de veranderende markt en uw behoeften als consument.

Maak een afspraak

SHAMIR ATTITUDE III®

Perfecte glazen voor uw (sport)zonnebril

Om goed te kunnen sporten of optimaal te kunnen genieten van een dagje strand, heeft glazenfabrikant Shamir twee glastypes voor uw zonnebril ontworpen: één voor sport en één voor fashion. Beide glastypes zijn zowel multifocaal als unifocaal (enkelvoudig) leverbaar. Shamir heeft deze glastypes uitgebracht onder de noemer Attitude III®. Op het gebied van multifocale en unifocale zonneglazen biedt Shamir alles wat u nodig hebt. Voor elke levensstijl heeft de fabrikant een passend zonneglas dat geschikt is voor een groot aantal zonnebrillen.

Tips - Onderhoud - Garantie - Service

  • Bewaar uw bril in het bijbehorende, beschermende etui
  • Leg uw bril nooit neer met de glazen aan de onderkant, om krassen te voorkomen
  • Leg uw bril niet in de felle zon (ook niet in de auto)
  • Gebruik twee handen bij het op- en afzetten van uw montuur, om vervorming te voorkomen
Neem contact op

Contactlenzen

Bij Van Rijt optiek hebt u een ruime keuze aan contactlenzen. Ik sta iedere dag voor u klaar om contactlenzen bij u aan te meten.

Kom langs

Daglenzen

Daglenzen zijn zachte contactlenzen waarvan u iedere dag een nieuw paar in moet doen. Voor wie wil wennen aan contactlenzen en graag afwisselt met een bril, zijn dit de ideale lenzen. Een ander voordeel van daglenzen is dat ze heel hygiënisch zijn. U hoeft ze nooit op te bergen, want aan het eind van de dag gooit u ze gewoon weg.